Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΧΡΗΜΑ - ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - Ο Χρυσοχόος Fabian



ΧΡΗΜΑ - ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - Ο Χρυσοχόος Fabian



Αρχικά δημοσιεύτηκε στις 30 Μάι 2012 από Tolis Linos
Αν αναρωτιέστε γιατί κάθε τόσο χρεοκοπεί ένα κράτος, κάποιες επιχειρήσεις ή χιλιάδες ιδιώτες, και δεν μπορείτε να πιστέψετε πως φταίει μόνο η ανικανότητα των ανθρώπων, η τεμπελιά και η ατιμία τους, τότε δείτε αυτό το σύγχρονο γερμανικό παραμύθι.

Αν μη τι άλλο θα σας δώσει να καταλάβετε την βασική αρχή λειτουργίας του χρηματοοικονομικού συστήματος έτσι όπως έχει στηθεί ως χρηματοπιστωτικό από κάποιους στο παρελθόν. Θα δείτε πόσο ύπουλα ο τόκος ευθύνεται για την μιζέρια όλου του κόσμου.
Το βίντεο είναι σύντομο και περιεκτικό για να μην κρατήσει ώρες, για αυτό πράγματα παρουσιάζονται απλουστευμένα, αλλά και κατανοητά.



3 σχόλια:


  1. Πράγματι Λύκιε , ευχαριστώ και από τα λόγια του ...Φάμπιαν , παραθέτω :
    Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μάγιερ `Αμσελ Ρότσιλντ είχε πει: «Δεν μ’ ενδιαφέρει ποιός κάνει τους νόμους ενός έθνους, όσο εγώ ελέγχω τα οικονομικά του»

    Το διαβάσαμε από το: Οι Ρότσιλντ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/blog-post_7185.html#ixzz2MgDRkvwE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Αυτομέδων, θα σου παραθέσω ένα απόσπασμα από άρθρο του Τραϊανού, που ένας σχολιαστής ποστάρισε στο ιστολόγιό μου:

    "Τα χρόνια που οι Εβραίοι τύπου Τρισέ, Στρος Καν, Μπλακφάιν, Άκερμαν, Σόρος κλπ., με τη βοήθεια της προτεσταντικής Γερμανίας "μαγείρευαν" όλα τα οικονομικά δεδομένα των φτωχών χωρών τού ευρωπαϊκού Νότου, προκειμένου μέσω των χρεών να τις σκλαβώσουν, οι ΗΠΑ των Εβραίων Γκρίνσπαν, Μπενράνκε, Βούλφοβιτς κλπ., έκαναν κάτι ανάλογο στη δική τους Ήπειρο. Οι προτεσταντικές ΗΠΑ —όλες αυτές τις δεκαετίες— "έχτιζαν" τη δική τους "υπεροχή" στην αμερικανική ήπειρο ...Καναδάς, Μεξικό, Βραζιλία, Αργεντινή, έπεφταν θύματα των οικονομικών "δολοφόνων", τους οποίους έστελναν κατά "κύματα" οι Εβραίοι τραπεζίτες.
    Μέσα σε ελάχιστα χρόνια όλοι θα έμπαιναν σε κάποια από τις "Ενώσεις", τις οποίες οι Εβραίοι μόνοι τους έφτιαχναν, προκειμένου να δημιουργήσουν τα "σφαγεία" των λαών ...Αμερικανική Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου (FTAA/ALCA/ZLEA), Συμφωνία Ελεύθερων Συναλλαγών Βόρειας Αμερικής (NAFTA), Ένωση Λατινοαμερικανικής Ολοκλήρωσης (ALADI/LAIA), Κοινή Αγορά Νότιου Κώνου Λατινικής Αμερικής (MERCOSUR), Λατινοαμερικανικό Οικονομικό Σύστημα (SELA/Panama Convention). Όλα αυτά είναι "σφαγεία", τα οποία σχεδιάστηκαν, για να εγκλωβίσουν όλους τους λαούς της αμερικανικής ηπείρου στις διαθέσεις των Εβραίων τοκογλύφων.
    Πληρώνοντας την παγκόσμια διαφθορά και ελέγχοντας την πολιτική ηγεσία των κρατών, ήταν εύκολο να τα σαρώσουν όλα. Τύπωναν "φωτοτυπίες", που τα ονόμαζαν "δολάρια" και μέσω των δανείων τα μετέτρεπαν σε πραγματικά χρήματα. Μια τεράστια "Μονόπολη", η οποία όμως δεν διασκέδαζε τα παιδιά, αλλά κατέστρεφε τους λαούς. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια αυτά, τα οποία τύπωσαν με τον τόνο, τα μάζεψαν ως πραγματικά κέρδη —και με τόκο—. Ως κάτοχοι του τεράστιου πλούτου, που έκλεψαν από τους λαούς, αγόρασαν τις μεγαλύτερες πολυεθνικές του Πλανήτη και ελέγχουν την κάθε αγορά ξεχωριστά. Με τον ίδιο πλούτο αγοράζουν δίκτυα υποδομών, δρόμους, νερά, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες με στόχο να μετατρέψουν τους λαούς σε οικόσιτα, που θα έχουν την ανάγκη τους για να επιβιώσουν."

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή